Wednesday, June 16, 2010

Piala Dunia 2010

Salam semua..
Waaa..semua orang tengah demam bola sekarang kan. Pacar-pacar sekarang ni bangun pagi je..mata merah. Almaklum layan bola kat big screen restoran atau kat kedai mamak. Senario ni selalu aku tengok kat area KL.. kat kampung toksah dok gebang..mengadap TV kat umah jer la..hehe. masa ni lah makan bola.. tido bola.. minum bola.. apa-apa semuanya bola lah..

Aku pun bukannya minat sangat bola nih. Tapi kekadang tu layan jugak..hehe. Tadi masa aku nak baca Harian Metro Online tertengok la plak link Piala Dunia 2010 kat situ. Rupanya Metro pun ada sediakan page istimewa utk peminat bola... Aku pun menjengok la kat page tu..waaaa meriahnya! Macam2 ada kat page tu.. keputusan perlawanan Piala Dunia 2010, foto-foto menarik Piala Dunia 2010.. tak kurang jugak cerita-cerita sepanjang Piala Dunia tu lah. Tak semena2 aku minat ngan bola haha. Ni haa aku share sikit gambar kat page tu... Meh kita share kemeriahan bola kat Afrika Selatan ni..

canteq..meriah

laaagi meriah..hehe

Banyak lagi foto-foto menarik kat sini kalau kawan kawan nak tengok.. Happy viewing yea..!!

2 comments:

  1. salam kak..
    lama tak jenguk sini.. bukan je sini, blog saya pun baru jer update.. hehehe..
    wahh minat bola gak yaa.. pasukan yg saya minat kalah la semalam kak.. huhuuu.. seb baik 1st game.. still ada peluang lagi.. hehee..

    ReplyDelete
  2. hehe..baru jer minat bola..
    Tu la lama tak nampak..selalu singgah jer uamh usang akak ni. Nanti singgah2 selalu..

    ReplyDelete


Its all about :
Love~Life~Happy~Heart~Tears~Feelings ~
& never end!

Bloggerz Blogwalking