Saturday, June 26, 2010

Love Frame

Salam kawan2..
Kan aku dah kata aku rajin kan kan.. Tak sampai 30 minit aku post entry, rasa macam nak post lagi satu hahaha. Aku dah sengal dah...

Takda apa lah..aku nak share aku punya frame baru yang aku namakan Love Frame wah wah wahhhh. Bukannya apa frame aku aku letakkan koleksi foto2 aku dan baby... alaa bukannya banyak pun dalam 6 keping je..hehe. Frame ni uncle aku yang belikan masa sama-sama g jalan ngan dia..makasih Uncle Jass.

Inilah dia rupanya frame tu..comey dak?
Kalau korang kata tak comey pun aku tetap kata comey hehehe.

Aku sebenarnya dah habis office hour..tapi kan anak aku tertidur kat bawah meja tepi kerusi aku..hehe. Malas nak kejutkan dia..biar dia tidur puas2 dulu, karang bila bangun takda lah dia melalak. Baru lepas ngumpat dia..dia dah celik. Aku nak layan dia dulu sebelum dia melalak.. adios.

4 comments:

  1. Salam ziarah.... FRAME YG COMEL, baiknya uncle tu ;D

    ReplyDelete
  2. Makasih papa...sudi singgah jengok sue. Beberapa hari lepas dah singgah tengok aman, peace ngan anak2 papa yang lain..seronok!!

    ReplyDelete
  3. lama tak masuk cni, dh berubah background kt cni, cantik2..

    cantik la kak frame tu.. :)

    ReplyDelete
  4. hi hida....
    makasih singgah..windu la lama xjumpa hehehe...

    ReplyDelete


Its all about :
Love~Life~Happy~Heart~Tears~Feelings ~
& never end!

Bloggerz Blogwalking