Tuesday, June 8, 2010

Cuti Sekolah ~ Kenduri Kawen

Salam...
Wahaaa..lamanya xmenjengok dan menulis sesuatu kat blog. Musim cuti sekolah sinonim dengan kenduri kawen. Hmmm..aku pun kena jugak menjengah kenduri kawan rapat. Almaklum si baby memang suka makan nasi kenduri..pe lagi,ku bawak la dia sekali. Aku tumpang ngan sorang lagi member pergi sana...huuuuii meriahnya. Pengantin pakai baju kaler kuning ngan hijau..canteq sangat.

Hmmm..dari dulu lagi memang dah plan nak bagi cupcake untuk pengantin. Cuma designnya taktau macamana hehe. last2 aku buat jugak malam2 buta decoratekan cakenya. Alhamdulillah..walau tak seberapa..ianya ikhlas dari aku untuk rakan sekerjaku yang tanpa aku sedari...mak dia pun kawan baik mak aku hehe. Sungguh kecil dunia ni kan...

Simple je aku decoratekan cup cake utk pengantin.
Tak heavy sangat ngan butter krim..Takut muak rasanya nanti.
Basenya kek coklat..yang 4ketul tu aku buat choc toping pastu butter cream
& hiaskan dengan choc roll.. !

Lepas decorate bekasnya...ngan reben lace putih dan sekuntum bunga satin.
Rasanya dah cukup cantik (dari pandangan mata aku laaa....) hehe...

Sekalung TAHNIAH aku ucapkan untuk Muni & Mirul yang telah selamat dijodohkan pada 28hb Mei 2010. Semoga perkahwinan mereka kekal hingga ke akhir hayat dan dianugerahkan anak2 yang soleh & solehah.. Amin.

p/s: Suka melihat kegembiraan rakan2

2 comments:

  1. tq kak su..thanks 4 cup cake y cantik & sedap..

    ReplyDelete
  2. terima kasih kembali sahabatku..hehe

    ReplyDelete


Its all about :
Love~Life~Happy~Heart~Tears~Feelings ~
& never end!

Bloggerz Blogwalking