Wednesday, April 7, 2010

Sepi Tak Berpenghuni

Salam..

Entah kenapa la..tetiba aku rasa macam tak best. Tunggu call..xda sapa call. Bila aku yang call..masuk voice mail..masuk message. Hmm..entah la apa nak jadi ngan aku. Rasa dunia macam kosong jer... Macam aku sorang jer penghuninya...


Nasib baik..pagi tadi bila aku post sumthing kat fb..ada la kengkawan yg bagi feedback. Terasa gak macam ada kawan & sahabat di sana. Tak pa lah.. kalau dia ada, adalah. Kalau dia tak da..takda lah. Apa hak aku nak kata apa2.. apa hak aku nak buat apa2.. Apa yang aku boleh buat..hanya tunggu dan lihat saja..

3 comments:

  1. salam dik,

    mengharap sesuatu yang sakit
    so, let it be
    let it go..

    cari la bahagia sendiri

    salam

    ReplyDelete
  2. salam..
    jgn la smpai rasa dunia ni kosong..
    masih ramai kt luar yg sdi jadi penghuninya..
    insya'allah tu sementara jer..

    ReplyDelete


Its all about :
Love~Life~Happy~Heart~Tears~Feelings ~
& never end!

Bloggerz Blogwalking