Wednesday, April 21, 2010

Ada Hantu kat Pizza Hut !

Weeehu..eh eh lupa lak bagi salam.. Assalamualaikum kawan2...

Lupa lak nak bagitau ari tu kannnn..lepas meeting aku ngan best2 frend g makan2 kat Pizza Hut. Mak aiiii..aku rasa kalo ada camera kat situ memang malu gila la. Apa taknya melantak buruk la kami berempat. Ingat nak gather reramai lagi tapi yang lain2 nak balik dah..al maklum jauh lagi nak travel, karang dah gelap baru sampai umah. Takpa lah..lenkali kita buat makan2 lagi ya.

Cerita bab melantak ni..kalo ada ditemani kawan2 lagi la menjadi hahaa. Kena pulak memang yang kuat melantak macam aku, Lala, Fami & Kiki.. memang terrible. Bayangkan tiap kali pekerja pizza tu letak satu benda..zap zip zusss teruss abis. Lepas satu..satu sampai lah last menu..memang superb betul la 4 orang ni kalo bab2 makan kah kah. Meh kita tengok foto2 makan nih

Elok je terhidang makanan ni semua.. Ni la rupa pinggan spaghetti..yang dah jadi aruah keh keh..
tak sempat nak bergambar!

Pelakon2 di depan tabir yang berjaya menghabiskan
menu2 yg terhidang dgn jayanya..

Buruk lantak weyyy..Naseb baik tak minta royalti,
kalo tak bankrap la aku ..hehe.

NOta:
Trima kasih EnFami, EnKiki & Cik Lala...
Nice evening session...!

5 comments:

  1. Jemput amik sepotong addah..hehe

    ReplyDelete
  2. hantu berambut hitam,ade 2 mata n telinga,i hidung dan mulut..ekekekeke

    ReplyDelete
  3. Salam Sue.

    Saya mahu pizza dengan cheese yang luar biasa banyaknya;p

    ReplyDelete


Its all about :
Love~Life~Happy~Heart~Tears~Feelings ~
& never end!

Bloggerz Blogwalking