Wednesday, April 14, 2010

Kerja Tertangguh

Salam..

Yang sebenar-benarnya banyak yang ku updatekan kat blog ni. Masalahnya banyak sangat kerja nak kena settle. Balik kerja nak tumpukan perhatian kat si anak pulak..layan dia..tidokan dia..pastu ngan aku sekali tetido. Malam dah tak dapat nak pegang PC..almaklum bondaku yang baru sambut bday tu..kalo main game sampai kol 12 tengah malam tao.. Ishhh jangan tak tao..hehe.

Sekarang sibuk ngan report pulak..ada presentation this coming 19/4/2010..tak lama dah ni. Need to prepare CBC progress.. OKla.. pepe hal pun, aku siapkan report dulu ya. Lepas tu banyak entry nak masuk ni hehe. Babaiiii...

2 comments:

  1. biaselah tu.... semua orang zaman sekarang memang sibuk-sibuk belaka. Tapi jangan lah sampai tak ade langsung en3 baru dah la.......

    ReplyDelete
  2. makasih notty boy..rasa semangat nak buat ent3 banyak2 nih.. hehe

    ReplyDelete


Its all about :
Love~Life~Happy~Heart~Tears~Feelings ~
& never end!

Bloggerz Blogwalking