Thursday, April 1, 2010

BBQ bersama kawan2..

Salam..Kesahnya, kami plan nak buat perjumpaan bersama & makan..bbq dan aku bayangkan memang best la. Lala susah payah menjayakan program ni. Makasih Lala bagi idea & kita sama2 menjayakan program ni. Lepas ni kota boleh buat utk group yg lagi besar..hehe.

eh ni aku masa dah nak balik..dah bawa bag pack..

ni di antara menu2 utama..Ayam bakaq..udang bakaq..ikan bakaq..
yang paling best..buah2 tuuu. Tak tau nak ceta...tapi memang best sangat2. Korang tengoklah foto2 yang aku upload dari FB..makasih Muni. Jadilah camerawoman yb baerjaya suatu hari nanti..hehe.



No comments:

Post a Comment


Its all about :
Love~Life~Happy~Heart~Tears~Feelings ~
& never end!

Bloggerz Blogwalking