Saturday, April 3, 2010

Saya nak g school mummy !!!

Salam...
Hehe rasanya semua dah tau kan..
si baby tu nak g school jika sekiranya berteman sebagaimana entry aku dolu tu.
jadi la aku & mak tok dia pelajar dewasa di tadika selama 2minggu.
Tetiba 21/3/2010 ritu dia buat stunt. Baby cakap kat Mak Tok dia.. "saya belajar kat dalam..mak tok tunggu dlm keta kat luar". Waaha..melompat mak tok dia dengar..
Keh..keh tapi bukannya leh pecaya sangat dak baby nih.
Tapi...she did it !!! Waaa..mummy pun tekejut lah sangat...happening betul.

Hmm apa lagi si mummy pun plan nak bagi sesuatu la kat anak kesayangan sebagai imbuhan. Tercari2 apa barang yg sesuai..akhirnya dapat. Cantik tak ???
Sebagai ganjaran dia dah rajin ke sekolah..

Ini lah dia anak kesayangan mummy yang dah makin membesar...
dah rajin belajar.. makin nakal.. & suka dera mak tok, atok & mak su dia..
Mummy wish u all the best Sufea...



2 comments:

  1. salam,
    selalu anak pompuan xde masalah bab2 ni.. pujuk2 mau ler..

    budak laki klo dah mahu pun nanti wat hal kat sekolah..huhuhu

    ReplyDelete
  2. Wsalam...tul sangat tu cikkguu...

    Berita terkini..dia ajak maktok dia masuk kelas balik hari ni hahaha

    ReplyDelete


Its all about :
Love~Life~Happy~Heart~Tears~Feelings ~
& never end!

Bloggerz Blogwalking