Wednesday, April 28, 2010

Kahwin 6-6-2010

Salam..

Salah sorang sahabat aku nak kawen on dat date...
Hmm pe aku nak bagi dia ya...any idea???
Kalo korang ada idea nanti tinggalkanla komen2 yea..

Aku rasa nak buat kan cup cake yang comel untuk dia la...
Macam aku buat tuk Bday baby dulu...
Tapi yang ni special sikit la..
Ntah hapa yg special nya aku pun tak tau...

Jap aku pikir.... ('',)''''
Rasanya kan..aku nak beli patung kecik..letak kat atas cup cake tu..
Pastu buat kan taman..penuh rumput..
Macam Theme Park Wedding gitu..
Kah2..jadi ke aku buat tu...

Wait & see...
Kalo jadi aku uploadkan kat sini ya..
Kalo tak jadi aku uploadkan gak..
apa hadiah yg nak bagi dia kah kah...

Ingat tarikh keramat 6-6-2010 tu tao..
tengok cup cake eku jadi ke tak ngengenge...

2 comments:

  1. bertuahnye sape yang dapat kawan cam kak su..i pun nok kawen jg la gitu gak..hehhehehe

    ReplyDelete
  2. Bagus la kalo dah sedar nak kawen..kekeh.
    Ksu ni memang suka meraikan sahabat..
    kalau boleh nak tgk kwn2 semua happy..bahagia..suka..xnak tgk yg bersedih huhu.

    ReplyDelete


Its all about :
Love~Life~Happy~Heart~Tears~Feelings ~
& never end!

Bloggerz Blogwalking