Sunday, April 18, 2010

Nasi Kerabu Birthday

Salam...

Wahaha..aku dapat gak gagahkan diri untuk en3 malam ni..
Ni pun sebab terbaca komen dari rakan blog si Notty boy
yang menyemarakkan semangat hehe.
Makassey la sesangat.

Bukannya apa..rasa macam tak sempat sesangat nak menulis..
Mana nak buat report untuk presentation esok lagi..
pastu nak siapkan Proposal Program untuk bulan Mei 2010 nanti lagi.
Besday mak pun aku telepas nak begambar..
Huhu..sungguh tak patottt....

Apapun..aku dah wishkan eppy bday dah..
sempat amik gambar makanan yang terhidang jer pastu ngggaaap!
hahaha...makan la pe lagi..
Besday mak, mak jugak yang kena masak..
si baby tu nak sambung belajar plak kat school jadi tepaksa la mamy tunggu hehe.
Balik jer..tengok2 semua mak dah masak..kesian mak...

Tengok mak masak spesyel tao..
nasi kerabu..hik hik.
Takyah cakap banyak..air liur aku dah meleleh.. :)

1 comment:

  1. Sedapnye Nasi kerabu...Tulih lar resepi mak awak..share lar dgn kite..TQ

    ReplyDelete


Its all about :
Love~Life~Happy~Heart~Tears~Feelings ~
& never end!

Bloggerz Blogwalking