Wednesday, March 3, 2010

Tiba2 terjaga jam 3pagi..

Eeish..tgh syok2 tido. Tiba2 tersentap tgk jam 3pagi. Alahai frustnya...dah la tu xleh nak sambung tdo plak dah. Hmm..kuar dari bilik aku on pc la..lalalala. Aku upload gambar g KL yg aku janji tu..hehe. Time ni dah kol 5.10am..pagi kol 9 keje, lantak la kalu ngantuk.. ada haku kesah? hahaha..

Aku nak share masa aku bawa baby g jalan satu ptg ni..kat Restoran Terapung kat pantai. Keje aku ngan baby masa ni..tengok orang jer. Adik aku yang akui..sebab dia yg snap gambar ngan hp aku. Aku xperasan poon...haha.

Baby yang amik gambar ni..bole tahan hehe !

No comments:

Post a Comment


Its all about :
Love~Life~Happy~Heart~Tears~Feelings ~
& never end!

Bloggerz Blogwalking