Wednesday, March 3, 2010

Ronda2..ke Jalan TAR

Nama kata nak g merendek sorang2 ke Jalan TAR memang xdapat...apa lagi aku angkut la adik aku ni..hehe. Baby? xkan nak bawa..patah pinggang aku kena dokong dia bila time nak bjalan sana sini kat Jalan TAR nu..eeeiii xsanggup mumy. Atoknya dah bagitau siang2..anak xyah bawak..hurrreeeyyyy!! hehe bole blagak macam bukan mak budak huhu..

Dalam komuter pun nak bgambar..macam jakun..hihi.

Huh..adik aku kalu dah dpt makanan..McD lagi, lagi xingat dunia..melantak jer la..haha. Biarkan jer, cuti sekolahkan..honeymoon laa. Ni makan kat KL Sentral sebelum naik LRT ke Masjid Jamek
aku tumpang 2 kaki..hehe

Masa kat Jalan TAR, korang tau kan P.A.N.A.S ?? so aku xhingin nak petik camera. Mata dah menerawang ke sana sini, tengok itu..tengok ini.. Eish macam byk jer brg yg menarik..tapi kena jimat..xleh la gatei nak beli semua.

Time to go home.. Ramai sangat orang dlm LRT & komuter. Tapi akhirnya dapat duduk..merasa jugakla bdiri skejap..nak kejang dah kaki. Almaklum..dah lama xguna public transport ni..huhu. Apapun..memang best dpt jln2.. Kalau ikut kebiasaan aku, mestinak jalan lagi. Tapi adik aku dah buat muka 5sen,penat kaki katanya.. Kesian gak...hmm balik laaa...

No comments:

Post a Comment


Its all about :
Love~Life~Happy~Heart~Tears~Feelings ~
& never end!

Bloggerz Blogwalking