Thursday, July 1, 2010

Malam Jumaat Pertama !!

Salam...
Malam Jumaat atau malam pertama? Mana satu pilihan hati? sensored ni tau ..untuk orang2 yang dah berkahwin jer..hehe. Ish ish..aku pun dah berjangkit ngan kawan2 bloggerz nak menulis topik2 hangat sebab nak up traffic waaaaa. Memandai jer nak bagi tips tak hangat hehe. Tpis ni pun dapat dari blog kawan2 lain..makasih ya.

Takda lah.. ni aku nak ceta sikit ni. Aku ni kan, melalui malam pertama.. hmmm malam pertama bekerja pada waktu malam laaa. Korang ni kan..suspen jer hehe. ini lah 'First Nite' aku bekerja waktu malam kat sini.. Ini sebagai percubaan je, kalau dapat sambutan di kalangan anak2 tempatan, aku akan teruskan. Tapi kalau sambutan tak berapa menggalakkan, kenalah kuburkan niat ni..hehe.
Inilah batch pertama yang ada bersama
pada 1hb Julai 2010


Dah lama sebenarnya plan nak bukak Pusat Jalur Lebar Komuniti pada waktu malam.. tapi atas sebab-sebab keselamatan, kami tangguhkan dulu. Ini pun atas sebab-sebab permintaan daripada ahli terpaksa lah kami cuba dulu.

Ini lah juga First Night aku menulis entry di office pada jam 8.30 malam.. Waaa,dah berapa kali First Night dah nih. Okay lah..taknak entry panjang2..aku nak blogwalking jap..jom follow!

8 comments:

  1. aiseyyy..mengecewakan btol la..wa bajet mlm pertame tu..AHAHAHA

    ReplyDelete
  2. haaa.. dah terkena dah ace...
    sowey eh ..lenkali nak buat lagi.hihi

    ReplyDelete
  3. ramai tu kak su..leh teruskan tu..

    ReplyDelete
  4. yupp,kena hati-hati sebab tempat macam ni adalah sasaran penjenayah !

    moga dipertingkatkan langkah-langkah keselamatan.

    ReplyDelete
  5. aku insan biasa~Insyaallah..akan diteruskan..hehe

    ReplyDelete
  6. sangilapi~InsyaAllah..hati2 jugak dah ni. Semoga Allah sentiasa memelihara kami. Takut plak bila u cakao macam tu hehehe...

    ReplyDelete


Its all about :
Love~Life~Happy~Heart~Tears~Feelings ~
& never end!

Bloggerz Blogwalking