Wednesday, July 7, 2010

New Header

Salam..
Aku rasa teruja nak buat entry baru ni. Tak kesah lah ada orang nak baca ke tak.. Apa aku nak bebel kan harini bukan istimewa sangat (macam la previous entry semua istimewa hehe..). Aku nak bagitau ni.. aku dah tukar header baru..!

Macam la gempaq sangat kan.. Bukannya apa yang nak dibanggakan sangat. Cuma aku rasa teruja bila apa yang aku dah attachkan kat sini ni adalah hasil kerjatangan aku sendiri. Walaupun tak secantik & sehebat orang lain tapi aku punya sendiri. Dulu dah letak tapi amik dari searching template header kat Google jugak.. Tapi yang ini aku buat sendiri.

Ish.. ish... rasa macam kembang kempis je idung ni bila dah siap tadi.. Nak nangis pun ada hahaha. Aku ni macam ni la.. kekadang aku ni 'batu' takda perasaan & malas nak layan perasaan. Tapi kan.. ada jugak bila tetiba aku bertukar jadi seorang yang perasa.. bukan perasa ajinomoto tau kekeke.. mudah tersentuh.. angin satu badan.

Wey..jangan la kutuk aku. Adat la manusia kan.. manusia ni kadang2 macam gitu la jadinya. Hehehe.. takkan la korang tak de perasaan kan kan kan?. Rasa kawan2 lah.. elok ke header aku tu.. kalau tak elok bagitau la ya... Karang aku buat yang lain plak ehehe..

4 comments:

  1. Nice...cantik...leh improve lagi
    (ckp mcm dh pro..haha!)

    ReplyDelete
  2. ceceewah kimi..
    lama2 buleh jadi pro pulak..

    ReplyDelete
  3. cantik!
    utk first time,okay la ni.
    yang penting meaningful sebab buat sendiri kan.
    hehe :)

    ReplyDelete
  4. Ichako..sungguh benar kata2 mu itu..
    hahaha

    ReplyDelete


Its all about :
Love~Life~Happy~Heart~Tears~Feelings ~
& never end!

Bloggerz Blogwalking