Tuesday, July 6, 2010

Bosan.. Teramat

Salam..
Wuuuiiish.. tak dapat aku gambarkan betapa bosan nya aku hari ni. Aduhai.. padahal pagi tadi aku rasa nak update blog la.. nak update foto baby kat FB la..semua aku tak buat. Tak tau kenapa. Tadi ada wakil TM datang explain pasal product pun tak leh nak concentrate..bengong betul la.

Ntah apa jadi ngan kepala aku ntah. Tetiba aku rasa macam nak tanya EnGoogle apa gambar yang kuar kalau aku search BOSAN. Kih kih..comey2 gambar yang keluar tau..tak kurang jugak ada yang tak comey. Kalau korang nak tau.. cuba la tanya encek google sendiri.. Ni aku share kat sini.. hihi (dah takde kerja gamaknya aku nih..hihi. Layan jer laaaa....)

Huh..memang bosan giler muka dia..
mucuk2.. muah..! Bosan + pemalas nih..



Pastu.. nih sekor lagi.. Memang tahap tertinggi punya BOSAN nih..
Itu versi haiwan tu..kita tengok pulak versi manusia..


Pastu aku jalan2 lagi tengok lagi apa yang aku berkenan nak tengok versi manusia pulak keh keh.. Ni pun best jugak. Tapi ini dah macam frust bercinta jerk.. tak pun buat kerja semua kena reject ngan boss hahaha. Nampak sangat ketensionannya. Tapi aku takleh nak buat macam ni sebab kamera kat atas kepala tu on 24hours.. karang terkena pulak aku.

Ada lagi satu paling best... mesti korang suka nih...

|

|

|

|

|

|

Bila muncul je gambar ni.. Terus sesi searching aku terhenti..
hik hik Takut...
Rasa macam tak nak BOSAN dah lain kali...

4 comments:

  1. kategori bosan yg teratas tu ok lah kak.. tpi jgn sampai bosan tahap gmbar last tu.. nauzubillah, mintak jauh semua tu..

    ReplyDelete
  2. ya la Hida.. tekezut akak bila kuar foto tu dalam dok search BOSAN.. kekeke tajut Nau'zubillah...

    ReplyDelete
  3. hehehe..

    jangan bosan2..


    cepat buat kerje..mesti hilang bosan!

    ReplyDelete
  4. kalo bosan cari la member berbual.. lps tu sure xbosan, asik bckp jer... hehe

    ReplyDelete


Its all about :
Love~Life~Happy~Heart~Tears~Feelings ~
& never end!

Bloggerz Blogwalking