Saturday, July 10, 2010

Biskut Raya 2010 (1)

Salam...
Waaaa...puasa ganti pun belum habis. Bulan Ramadhan pun belum menjengah.. ni nak bercakap pasal raya dah. Kah kah... bikin malu saja.

Tapi ... aku nak cakap jugak hehe. Takpe laaa, aku menghangatkan lagi bahang raya 2010.. Aku ni nak bercakap pasal projek raya aku tahun ni. Kalau dulu aku bergerak solo.. ini kali aku berduet ngan my deary uncle..thank you pakcik. Wuihhh.. dulu aku ni berpeluh sakan menyiapkan tempahan biskut raya. Alhamdulillah...ada je kawan2 yang mengorder. Ini tahun, aku berduet ngan pakcik menyiapkan & mengambil tempahan. Hmm.. melebarkan sikit perniagan tahunan ni.
Ini dia diantara deco2 gempaq Biskut Raya 2010

Ya lah.. anak dah makin besar, of coz belanja pun makin banyak. harap2 planning aku menjadi lagi tahun ni macam tahun2 yang lepas. Nanti aku akan updatekan biskut2 yang kami dah prepare nanti. Doakan aku sahabat...

2 comments:

  1. wahhh seronoknya cakap pasal raya ni.. hehehe.. akak wat biskut apa kak?? harga mcm mne?? dulu masa duk sintok, saya order jer sebelum blk kg.. x reti nk wat biskut ni.. bnda2 mcm ni mmg tak minat.. hehhee.. nnti leh la wat temapahan ngan kak sue...

    ReplyDelete
  2. Hida~check kat FB ya hida..
    kat http://sufeboutique.blogspot.com pun akak dah upload..

    meh 2 tengok.. :)

    ReplyDelete


Its all about :
Love~Life~Happy~Heart~Tears~Feelings ~
& never end!

Bloggerz Blogwalking