Tuesday, January 5, 2010

Tak Sihat

Salam..
Ni aku kat office ni..tapi aku tak sedap badan la.. Semalam cuti pun tido jer kat umah. Tido mati dari kul 1.30tgh sampai 4.45ptg, rasa macam badan lenguh-lenguh, kepala sakit..berpinar. Tak leh nak concentrate apa nak buat. Adik aku la jadi mangsa kena sapu minyak kat badan la, pastu si baby sibuk gak 'urut mumy' katanya. Hmm..tak tau la kenapa.

Bila sampai jer office pagi ni, perkara pertama aku buat..main game..hihi. Ingatkan nak release kepala ni jap.. Rasa kepala ni macam komputer yang dah save ngan pelbagai benda pastu banyak virus..jadi lembab hihi. Tak tahu la nape?? Nak kata banyak berfikir, banyak jugak..tiap-tiap hari pun banyak tapi tak jadi pun camni. Nak kata penat, tak ada buat apa2 kerja yg memenatkan pun.. Dah test blood pressure, ok jer. Dah test kandungan gula dalam darah, ok gak. Hmm, takpa lah. Janji Tuhan masih bagi aku nyawa untuk aku meneruskan hidup hari ni..Alhamdulillah. Keep goin babe!!!

Ya Allah Ya Tuhanku, berikan lah kesihatan kepada aku agar aku dapat menyempurnakan segala suruhanMu, agar dapat aku berbakti kepada ibu bapaku, agar aku dapat menjaga anugerah yang telah Kau berikan kepada aku dengan sempurna. InsyaAllah.

No comments:

Post a Comment


Its all about :
Love~Life~Happy~Heart~Tears~Feelings ~
& never end!

Bloggerz Blogwalking