Wednesday, September 14, 2011

School with tears :(

As salam..
Semalam terasa mamy nak balik lunch hour kat rumah. Rupa2nya anak mamy nangis addoiii..nape la pulak. Mata dan hidung merah sangat macam menangis lama dah. Kata tok, masa ambil dari sekolah lagi dah nangis errrkkk..kenapa ya ? tetiba menyirap je darah huhu.. Tanya jugak sikit2.. katanya cikgu rotan... tanya lagi.. katanya kawan tolak kepala dia.. dunno which one. Hmm xpalah, cikgu marah nak mengajar. Kakak pun notty boleh tahan huhu..

Dia tu nampak macam kasar, tapi bila kita cakap kuat2 dia buleh merajuk. Katanya "mamy tu cakap kuat2 sangat, sakit telinga saya." ahaha. Tapi time dia bercakap kuat & notty sesangat..xpa pulak addooai... Ahaa, nama lagi 'budak' kan..apa sangat la yang dia tahu. hmm..wajar ke rotan budak 4tahun? erm entah la.. senakal mana pun rasanya kalau 4tahun belum wajar dirotan kot..tapi entah la.

Sangat tak sanggup tengok muka anak ketika dia tidur ~ kesian tahap maksimum !

Dah la si kakak baru je this year Alhamdulillah nak g school.. harap2 dia nak pergi school macam biasa.. mcm sebelum2 ni. Tadi dia dah minta mak tok tunggu dia kat school..oh No ! Jangan buat pasal wahai anak... terbang duit yuran school mamy bayar uhuuuu.. nanges mamy :(

Mamy dah doa.. kakak nak pergi school semula semalam. Pagi tadi pergi school nangis depan pintu school alamakkk kantoi.. Cikgu pujuk then ok balik. Lunch hour tadi mmay call mak tok..everything fine.. jap lagi 6pm mamy balik ya sayang :)


No comments:

Post a Comment


Its all about :
Love~Life~Happy~Heart~Tears~Feelings ~
& never end!

Bloggerz Blogwalking