Thursday, September 22, 2011

Hening Pagi Khamis 22Sept2011

As salam..
Mulakan hari dengan Bismillahirrahmanirrahim ~

Pagi yang cukup indah.. masih lagi berpuasa, belum cukup 6hari hahah.. Orang lain dah raya dah, sue masih tak cukup 6hari huhu..malu tapi takpa.. usaha itu tangga kejayaan.

Bangun sahur.. lepas Subuh landing balik tepi anak ahaha sampai pukul 7am. Hmm..dah bangun dah cik kakak.. kasi charge up mood dia pagi ni, ajak dia dok kat luar rumah tengok ayam, kucing.. burung bagai ahaha.. by 7.30am dah boleh mandi waa so good kakak this morning..no TV. Selalu dia bantai Hi-5 sampai pukul 8am baru dia nak mandi pergi school. Tau dak penama Hi-5 tu..haha tak tau klik kat sini Hi-5.

Sampai je kat ofice.. sapu sampah kat depan. Kelepuk kelepak bunyi..datang dari arah belakang. Nerves jap..eh pesal semua orang lari2 ni? Rupa-rupanya...

||
||

Anak-anak sekolah berlari-larian waaa... cepat dik cepat..hehe. Ada yang dah bukak T-shirt sekolah dah. Semuanya dari Sek Ren Jenis Keb (Yuk Tze) Tumpat.. wallaaaa :) Ada pulak yang tiba-tiba jerit 'cikguuuu' hehe, thats my anak murid wee wit ! Cikgunya pun lambai2 la..sempat snap 2 keping gambar amik hati bebudak :)

Semoga hari ini akan lebih indah ~

No comments:

Post a Comment


Its all about :
Love~Life~Happy~Heart~Tears~Feelings ~
& never end!

Bloggerz Blogwalking