Wednesday, September 14, 2011

Chim Chum Syawal 2011

As salam..
Dalam meriah raya denga ketupat lodeh & lemang. Terasa jugak tekak ni nak makan benda2 lain ya huhu.. Member2 pulak ramai jugak yang turun so ape lagi.. hehe. Melantak time !

Kami plan makan-makan di Chim Chum, Lundang Kota Bharu. Chim Chum ni nak kena datang time perut kosong baru best.. sebab sini buffet, harga pun berpatutan dalam RM17.90/head. Makanannya pelbagai haa...tengok nih. Makanan sampingan lain macam nasi goreng.. kue tiaw goreng.. laksa thai.. buah buahan.. ABC pun ada.. pendek kata..macam2 ado :)


Ada special mangkuk hayun eh.. pot la kot yang membolehkan kita pelbagaikan cara masakan kita ceewah.. Ini rupa pot yg special tu ya adik2 hehe :)


Kita boleh bakar atau rebus daging.. ayam.. udang.. sotong..sayur.. makanan dingin beku macam2 ada.. (sila telan air liur hihihi..)


Makanan dah dimasak atau rebus ikut selera anda..ha ape lagi tunggu >> time tu melantak tak hengat ahaha ~
Sila abaikan muka kekenyangan kami huwaaaa :p

Nak balik dah.. bergambar kenangan tidak di lupakan hehe.. Thank you all my friends.. nanti lain kali kita jumpa & buat gathering lagi ya.. peace no war :)


No comments:

Post a Comment


Its all about :
Love~Life~Happy~Heart~Tears~Feelings ~
& never end!

Bloggerz Blogwalking