Wednesday, September 14, 2011

Salam Aidilfitri (3)

As salam..
Anak mamy nak beraya di school..walllaaa. Biskut tak banyak dah tinggal hehe. Bebudak suka kek kan.. ingat nak buat cup cake tapu cupnya pulak xda huhu. terpaksa lah buat kek choc moist yang sebiji je.. dapat la 1/2 kg hehe untuk anak mamy sayang bawak g raya.

Si kakak nak letak cekolat kaler2 ni kat keliling ahaa.. mamy follow ~


Senyuman menawan tanpa gigi dari anak mamy tercinta.. dah siap sedia nak g school dengan atoknya berbaju raya. Haipppp.. aunty, uncle, kakak, abang pls jangan ketawa hokkay ahahaa.. Selamat hari raya kakak :)..


2 comments:

  1. wahh bestnya..
    kiranya ada idea dari anak mamy jugak la ni.. hehee.. menarik..

    ReplyDelete
  2. ahaha..ksue nampak coklat tu mcm besar sangat..nak cabut balik, dia xkasi dah.. belasah je la aunty hida :p

    ReplyDelete


Its all about :
Love~Life~Happy~Heart~Tears~Feelings ~
& never end!

Bloggerz Blogwalking