Thursday, December 17, 2009

Sahabat aku..

Assalamualaikum..

Hmm..xtau la rini..kenapa la rasa macam malas sangggat!! Memang malas tahap maksimum la. Pagi tadi masa kuar ok jer..dah sempat g pasar tlg beli sayur kat mak, tolong bank in cek mak, belikan breakfast untuk orang2 kat umah nun.. consider rajin laaa tu.

Bila jejak je kaki dalam ofis maak aiii..memang terasa maaaaalaas sanngat..pergh.
Nampak lak tepon ofis, hmm apa lagi..call kacau kengkawan yang kat Bachok nu..hehe..kacau Fahmi kat Melawi..Muni plak ada gak melepek kat situ..hihi nasib baik depa layan aku..kalau tak mesti aku kecik ati. Sebab masa tu memang aku rasa macam nak 'di layan' hahaha...Kawan kat ofis ni Sila..pun sama gak melayan..

Nasib baik Allah kurniakan kengkawan yang baik hati.Dia orang sumanya semput thing hehe, sporting & the very2 best fren. Walaupun semuanya lebih muda dari aku..tapi diaorang smua seolah2 diajar menghormati org yg lebih tua.. Eh itu maknanya aku ni tua ke??? ooohhh tidak.... Itu maknanya aku ni boleh geng ngan org yg lebih muda dari aku...hahaha

Memang aku agak fening sikit rini..anyway tema ksih kawan2 ku sebab selalu memahami aku...Makasih Sila, Fahmi & Muni..!

2 comments:


Its all about :
Love~Life~Happy~Heart~Tears~Feelings ~
& never end!

Bloggerz Blogwalking