Friday, April 22, 2011

Mood : Rajin

As salam...

Waaacchaaa....tengok title pun dah tahu apa isi yang akan menghiasi blog pagi ni hehehe. Anak mamy sangat rajin pagi ni.. Pagi tadi, dia bangun dengan mood yang cantik..sebab nangis nak ikut mamy pergi toilet (nak terkucil ku tahan juga pegi dokong dia ke bilik air) ^-^

Hmm..lepas tu. Dia allowed mamy pergi buat breakfast lagi..good. Mak tok boleh relaks pagi ni ahaha..tengahari jangan lupa masak mak tok, mamy nak balik tumpang makan..huhu. Maka terhasillah Sosej Roll mamy di pagi hari Jumaat hehe. Tak leh nak lawan Sosej Roll abang Mat Gebu.


Nak cerita pasal si baby ni..
~Semua bantal mamy & dia dalam bilik mak tok di alihkan, disusun dalam bilik sendiri. Pastu baju2 dia yang belum bersimpan dalam almari..semua dikutipnya simpan & susun dalam almari..thumbsup dear! Mamy dah malas haha. Baju mamy atas katil yang bersepah pun di susun dalam almari mamy jugak haha..(mamy blushing malu). Yang mana baju yang dia cium musyuk2 tu..dia baling masuk bakul basuh.. Huwaaaaaa tudung yg mamy nak pakai pergi kerja pagi ni pun terkena sekali hak hak. Then..guess apa dia buat? dia tolong mamy sapu dapur.. thanks dear...

Kesimpulan boleh dibuat.. Baby & Mamy mood rajin di pagi Jumaat hokkay...
Opps lagik satu..mamy rajin update blog muahhaa!

2 comments:


Its all about :
Love~Life~Happy~Heart~Tears~Feelings ~
& never end!

Bloggerz Blogwalking