Sunday, July 17, 2011

Minggu Busy

As salam..

Minggu ni sehinggalah ke awal Ramadhan tersangat lah busy nya.. Tuhan saja yang tahu. Apa taknya..baru dapat info kena follow training dari 20/7 sampailah ke 29/7 errr 9 hari tuuuu :(

Si baby dah pesan 'mamy jangan pergi lama macam ni tau (sambil tunjuk 10jari kat tangan dia)..mamy pergi macam ni je (tunjukkan 5 jari)". Alololo syiannya anak mamy ekeke... Dia tak tau lama gila mamy nak tinggalkan dia hua hua.. Bujang kembali 9 hari haha.

Kekadang training ni seronok.. kekadang tu adehhh. Kena pulak ngan fasilitatornya yang kadang2 buat kita mengantuk ala ala rasa macam nak pitam je. Menengokkan schedule quite pack tu perghh...layan je la.. sempat tak agak2 kalau nak jumpa boipren2 lama kat KL nuu kekeke.. opsss terlebih suda.. behave tourself hokkay :)


En Google punya gambar ya

Sementara ni nak siapkan semua dokumen dan maklumat2 yang depa nak masa training.. banyak la jugak. Encek HQ..buleh dak kalau nak apa2 info tu inform atau bagitau la awai2 nooo.. Bukan apa supaya maklumat yang diterima tu tepat dan padat (yang sebenarnya supaya kami semua takda la macam lipas kudung nak kesana sini tercari cari.. naik turun naik turun agensi kerajaan atau apa2 je bangunan dan yang sewaktu dengannya ekeke :)

Oklah sahabat... nak buat apa yang patut dulu. Bawak baby men kite atau nama tradisionalnya layang-layang ya.. weeeha :)

No comments:

Post a Comment


Its all about :
Love~Life~Happy~Heart~Tears~Feelings ~
& never end!

Bloggerz Blogwalking