Friday, August 19, 2011

Buat Mu Di Aidilfitri

As salam..lama sangat dah sue tak update blog. Bukan sibuk sangat pun.. cuma isikan masa terluang untuk muhasabah diri sempena bulan baik Ramadhan ni :).

Banyak yang perlu difikirkan untuk meneruskan kehidupan.. untuk diri sendiri, anak mahupun keluarga. Insya Allah sue akan cuba membuat pilihan yang terbaik untuk kemudahan bersama.

Bila banyak benda yang nak difikirkan mula la otak mula penat. Untuk mengelakkan otak running terlalu cepat.. sue isikan masa dengan jahit manik kat baju anakanda tercinta weeeha. Walaupun jahitannya simple je dan senget2 tapi tetap sue siapkan untuk anak mamy sayang :)


No comments:

Post a Comment


Its all about :
Love~Life~Happy~Heart~Tears~Feelings ~
& never end!

Bloggerz Blogwalking