Wednesday, July 6, 2011

Kerana kata-kata itu ~

As salam..
Masuk office pagi je..perkara pertama yang dibuat adalah check email office (ayat selamatkan diri) ekeke. Tang menyapu sampah.. lap meja tu dah biasa tak perlu cakap. Yang kedua adalah check notification dalam FB kah kah.. yang tu tak boleh blah.. semua orang buat cam ni ke? ntah tapi sue buat.. :)

Bukannya addict tapi memang suka macam ni. Nak tengok apa update dari kawan2..dah semestinya yang add tu yang dikenali, saudara mara & sahabat handai. Pagi tadi terasa tercuit dengan salah satu mutiara kata dari salah seorang rakan FB. Kerana kata-kata itu, sue menulis ~


'Apabila kamu menyintai dan menyayangi seseorang...Jangan sesekali meninggalkan dia tanpa sebarang alasan...Dia bukan hanya akan setakat menangis kecewa dan kemudiannya meneruskan hidup seperti biasa...ketahuilah bahawa jiwanya akan mati secara perlahan.....'

Komen Sue

'Kalau tak ada kesudahan..lebih baik kita berundur walaupun tanpa sebarang alasan. Kita juga akan meneruskan hidup seperti biasa & kita juga punya jiwa yang mati seperti dia.. '



No comments:

Post a Comment


Its all about :
Love~Life~Happy~Heart~Tears~Feelings ~
& never end!

Bloggerz Blogwalking