Thursday, March 31, 2011

Minggu Sibuk

Assalamualaikum..

Plan dan cantek.next week naik KL sebab my sis nak deliver. Tup tup..baby berkalih kedudukan kaki kat bawah lah pulak..adduhai. Dah tu nak kena operate kuar ikut tingkap huhu. Kita yang bercakap ni senag je..orang yang menanggung tu Ya Allah..speechless. Never experienced that.. Nasib baik apply cuti semalam approved.. So dapat temankan my sis Friday, Satu sambung cuti Sunday & Monday..Alhamdulillah.

Tiba2 teringat pulak tempahan kek yang member tempah. Due nya 1hb April 2011...errrkkk ketar lutut jap..ni lah akibatnya tak nengok jadual baking haha. Bergegas ke KB dalam ujan lebat beli barang..sampai umah dah jam 8malam. Si baby pulak nak manja..ala ala muchuk muchuk mummy haha. Suruh tunggu dia sampai dia tido. Maknanya mummy start baking pukul 10malam la gamaknya :( What to do...permintaan dia susah nak kata NO huhu..

Tepat jam 10malam..baking time. Orang lain dah berdengkur kita dok tong tang2 kat dapur haha. Jap senduk jatuh, jap sudu jatuh keh keh. Nak kena siapkan 3 biji kek tu by tonight, so esok buleh deliver. Esok malam/petang jugak dah kena naik bas/train/flight..see how tomorrow. Siap deco kan sekali malam tadi jugak. Guess jam berapa finished everything???

4.30pagi...DONE. Terbuntang biji mata abah..abah dah nak bangun mandi pagi..anaknya lum tido dok main buttercream haha. Tapi hasilnya alhamdulillah..jom nengok sini hik hik...budak2 Barbie celup dok menari ngan skirt kembang. Nak tempah klik sini yer Sufe Home Recipe nggeeeeee :)


No comments:

Post a Comment


Its all about :
Love~Life~Happy~Heart~Tears~Feelings ~
& never end!

Bloggerz Blogwalking