Wednesday, March 30, 2011

Jalan Jalan Cari Makan

Assalamualaikum...

Sebut je Jalan Jalan Cari Makan mesti dok terbayang Maria Tengku Sabri makan dengan selera sekali..i like hehe. Sue ni pun kalau berjalan ngan kawan-kawan ataupun family trip, sukanya makan....xhengat dunia. Sebab tu la badan pun ala ala je MTS tu haha...kita serruuupaaa...hik hik.


Meh kita layan gegambar kat atas ni ha.. Hanya gambar saja lah untuk tatapan umum ya. Tuannya yang tengah makan tu dah jadi 18SG bila nampak makanan.. Ganas tak hengat hik hik..layan..

Hari tu ada makan kat First Station, Kota Bharu. Alaaa...tempatnya tu dekat sangat ngan WS Handicraft Kota Bharu :) Dah mengular menengok barang2 hantaran & pelamin..bunga-bunga.. rasa macam nak kawin je hahaha...gatttaaaiii. Honeymilk sedap sangat..rasa fresh milk & madu tu perrgghhh sedap sangat (untuk sesapa yang suka minum susu ya adik2..hehe). Layannnzzzz....

No comments:

Post a Comment


Its all about :
Love~Life~Happy~Heart~Tears~Feelings ~
& never end!

Bloggerz Blogwalking