Thursday, October 14, 2010

Rugi Besar !

Salam...
Sue ni kan geram betul lah... Habis hasil tanaman tak dapat dituai. Berhempas pulas mengerjakan tanaman sayuran & padi..biarlah tak sampai 30petak pun tapi bila hasil tak dapat..rugi laaa..huhu. Betul tak?

Dah tumpul jari menekan butang F5 di keyboard. Pastu Reload again and again tapi hasilnya tetap hampess jugak. Ini lah penangan Facebook Farm Ville. Dulu tak suka sangat..tapi bila dah try mm..macam penyakit berjangkit menular jer..hehehe. Dah tekan F5, reload 355 kali pun..separuh page ni jer keluar. Rasa cam nak buang lappy jeh.. eh takleh ni opis punya hehee. Haru laa...tensyen plak rasa. Ingatkan petang2 ni nak kutip tanaman semua..hampa...

2 comments:

  1. dulu kita rajin gak main FV ni. skng habis dahhh tanaman tu semua. hehehe malas pulak.

    hi, hari tu singgah blog kita ye. tq. salam perkenalan..

    ReplyDelete
  2. haha..sue ni saja gatai tangan..

    salam perkenalan jugak!

    ReplyDelete


Its all about :
Love~Life~Happy~Heart~Tears~Feelings ~
& never end!

Bloggerz Blogwalking