Saturday, October 30, 2010

Kursus Lagi...

Salam...
Diam tak diam.. angin takda ribut pun tak ada..tetiba kena join kursus di KL lah pulak.. Tapi tak ramai dalam 20 orang katanya..addduuuuh. Tak ramai tu yang kurang minat tu.. nerves hehe.

Ada sebab tak suka kalau kursus tapi tak ramai peserta..
1) Senang nak kena soal..
2) Penceramah boleh ingat nama-nama kita ni..
3) Presentation of course kena buat individually..
dan lagi dan lagi hehehe

Yang sebenarnya itu semua bagus untuk upgrade skill2 yang kita ada.. tapi itu yang selalu bikin nervous. Jantung berdegup2 tak berenti. Yang paling xbest..time ngantuk. Kena pulak penceramah yang boleh ganti ubat tidor.. memang jadi. Jadi tido hehe...
Semoga aku buleh menghadapi kursus ini dengan jayanya
macam pic ni..pergh..best!

No comments:

Post a Comment


Its all about :
Love~Life~Happy~Heart~Tears~Feelings ~
& never end!

Bloggerz Blogwalking