Tuesday, October 12, 2010

KPLI Ambilan Januari 2011

Salam...
Waaaaaa tengok topik tu pun dah bergetar perasaan.. This is the 5th trial Sue for Kursus Perguruan Lepasan Ijazah (KPLI). Taknak berharap banyak sangat..just fill in the e-form then submit. Kepada kawan2 yang berminat nak jadi cikgu cikgi.. lawatilah laman web http://www.moe.gov.my then isi apa yang patut hehehe.

Bukan nak ceta pasal KPLI ni sebenarnya. Semalam..2nd time mak buat dialysis..mm mak macam penat sikit. Sue dok umah jaga anak & masak. Mak sempat amik gambar masa tengah buat dialysis..hmm.. We always pray for u mak!!

Cook for lunch~Tanya Baby nak makan apa..she request sup ayam. Wallaaa..sangat senang..kejap je dah ready sup ayam. Bila petang tak tahu nak buat apa..belek2 resepi terjumpa apam kukus..mmm macam best. Apa lagi..bermula lah kisah apam. Dalam menunggu mak balik dah nak pukul 5.30ptg.. Umi melantak apam sampai 4ketul..haha Baby macam biasa pelan2 kayuh sebab dia dah mamam nasi & sup ayam sepinggan sampai kekenyangan burrrbbbb..hehe
Layan gambar apam yang kembang mekar ni..resepi amik dari blog mana ntah haritu..salin dalam diary lupa nak letak sourcenya..minta maaf yea..anyway cantik gebu mekarnya hehe..

5 comments:

  1. cantiknya apam... kak honeyz memang suka makan apam ni.. lama dah tak buat.

    ReplyDelete
  2. dah lupa ambil dari blog mana resepinya tu...semua betepek dalam diary hehehe. Ada masa naru gatai tangan nak buat..thx kak honeyz..

    ReplyDelete
  3. kak su..cutenya apam tu..nk resepi...ngeh3

    ReplyDelete
  4. buleh2 suria..nanti ksu msg kat FB ya hehe..
    nak balik cari dlm diary dulu..

    ReplyDelete
  5. kak sue,godek2 resepi dlm tenet..jmpa dlm myresipi.com..try wat kt umah,xjd..huhuu..wat 2nd time pn still xjd..

    ReplyDelete


Its all about :
Love~Life~Happy~Heart~Tears~Feelings ~
& never end!

Bloggerz Blogwalking