Sunday, August 5, 2012

AHAD yang panas..

Salam...

Pagi-pagi lagi dah ada plan nak dibuat harini. Nak pergi melawat sahabat yang lepas operate semalam..beli barang kek yg customer oder..service kereta..ambil kotak kek dengan member lama sebab dia nak tunang weewit! Harap2 semua dapat dilaksanakan hari ni..insya Allah.

Pertama sekali menuju ke KBMC..touching moment, serius! Tak dapat nak tahan air mata..sepatutnya kena tunjuk ketabahan supaya org yg sakit btambah kuat tapi sebaliknya sue yg berjurai2..ya Tuhan. Mengadu sahabat sue...derita sakit yang ditanggung.. Ya lah kan..kiya selalu gelak ketawa..sihat..tapi bila tengok sahabat kita dlm keadaan mcm tu..kita sedih.. Fullstop..nak.nanges! Lama jugak sue lat situ...melayan anak dia..si muaz. Semoga Allah memelihara mu sahabat..amin.

Keluar dari KBMC..mencari hala tuju ke kedai kek. Jalan jam sangat..kereta dah start buat hal. Bila berenti..jalan jam..aircond panas addehh. Dah la cuaca mmg panas..panas hati. Tak jadi ke kedai kek bila tgk meter temperature makin naik errrrr..kena kanselkan niat ni. Berenti kat Esso check air..makin kurang..aisshh. Tambah air..x on aircond then drive cari workshop.

Buka sana sini..kata itu tokey thermostat kereta bocor so air keluar sikit2. So nak cari thermostat tu yang payah addoii..ni dah pukul 4.10ptg ni. Nasib baik la mak ada & she will prepare everything..thanks mak! Entah pkl berapa la balik nih huhu.. Be good kakak kat rumah..mamy tengah baiki kereta..ok.


3 comments:


Its all about :
Love~Life~Happy~Heart~Tears~Feelings ~
& never end!

Bloggerz Blogwalking