Wednesday, June 29, 2011

Spaghetti Bolognese

As salam..
Minggu ni tekak dah nak merasa mende2 western je..eksyen je lebih ahaha. Nak makan kat luar karang mahal kan..nak makan bukannya banyak, nak makan sikit je. Tapi rasa NAK tu membuak2..xtahu kenapa. Nak kata mengidam.. oohooo sama sekali the answer in NO ahaha.

Apa lagik.. Balik je kerja terus ke kedai mini market tu cari bahan yang perlu.. sampai je rumah layan si baby sekejap terus masuk dapur. ketung ketang ketung ketang daaa siap..taddaaaaa ~

Yang paling best saat masukan ke dalam mulut..ada rasa kepuasan dapat makan.. err kenapa ya..ntah malas nak pikir. Yang penting si baby pun melayan spaghetti ni ahaha. Anak ngan mak sama jer..

No comments:

Post a Comment


Its all about :
Love~Life~Happy~Heart~Tears~Feelings ~
& never end!

Bloggerz Blogwalking