Wednesday, June 29, 2011

Our Gathering 12th June 2011

As salam...
Walau sesibuk mana pun..tetap kena 'gather2' sekali sekala ya dak? ehehe..release tension. Kumpulkan geng2 ex-Public Mutual dan buat makan2..share segala cerita-ceriti sepanjang dah tak bersama lagi ni. Hmm..terfikir apa nak bawak untuk share ngan kawan2. Cupcake special je lah untuk semua..

Waa.. Aina dan Nurul siap pegang cuppy tu ekeke..macam model cupcake pulak. Nani pulak kata dia tak banyak benda nak share..bukan apa. Kami ni je mulut suka pok pek pok pek sampai Nani tenggelam kah kah. Anyhow.. kita punya gathering sangat best & happening. Insyaallah lain kali kita buat lagi ya kawan2.. mesti ada semua especially Tan, Arni.. lagi ramai lagi bagus.

Semoga silaturrahim ini berpanjangan..InsyaAllah.

No comments:

Post a Comment


Its all about :
Love~Life~Happy~Heart~Tears~Feelings ~
& never end!

Bloggerz Blogwalking