Wednesday, May 25, 2011

Selamat Hari Guru

As salam sahabat..
Ya Allah boringnya harini Tuhan saja yang tahu... Bulan ni mentel sikit, otak kurang betul. Entah apa yang difikir tak tahu la... Bayangkan satu hari tu..selalunya xpernah fail buat kek, tetiba kek yang biasa buat tu buleh bantat & tak naik. Rasanya dah sepenuh hati dah buat tu..xda memikir ke lain hahaha. Nak ketawa pun iya jugak keh keh.

Kisahnya si anak merengek "Mamy, Cikgu Liza bagi surat. Dia kata kena bawak kuih gi sekolah nanti Selamat Hari Guru."... Oooo..mamy pun angguk2. Insyaallah, nanti mamy buat kek kecik2 ya (cupcake). Itu je lah yang mamy tahu pun..kekee.

Pepagi tu..ingatkan xda la kelam kabut sebab baby g school pun dalam pukul 8 lebih selalunya. Terlupa pulak mak toknya nak g Hospital Kota Bharu..wohooo dah macam sotong la mamy memicit buttercream tu kat kek..idea pulak kureng. Almaklum la..macam tengah download movie time tenet tenat tu haaa...

Layan lah cupcake Selamat Hari Guru si budak tecik nakai nii..ehehe
Nak tengok gambar selebihnya lagi..singgah le kat SUFE HOME RECIPE ya...

No comments:

Post a Comment


Its all about :
Love~Life~Happy~Heart~Tears~Feelings ~
& never end!

Bloggerz Blogwalking