Saturday, January 1, 2011

Corat Coret 2010

Salam..
Hik hik..teringat lak tgk konsert semalm kat TV Ambang 2010..hihi ni nak buat utk diri sndiri pulak haha. Xda lah saja2 jer nak mengimbau apa2 cerita d sebalik tahun yg berlalu. Pasti ada suka dukanya..Tapi xleh bcerita byk2..kita upload gambow je hihi...

Allah memang hebat kan..!
Bila melihat je gambar2.. otak kita secara automatik dapat recall balik semua memori di sebalik gambar tu. Macam filem je berputar2 ikut track & jalan ceritanya.

Apa apa pun...Alhamdulillah syukur ke hadratNya kerana masih memberi peluang untuk kita bertaubat & hidup di atas muka bumi Nya. Sesungguhnya..terima kasih Allah. Semoga Kau menempatkan kami semua sentiasa dibawah lindungan dan payung rahmat Mu. Amin...

2 comments:

  1. selamat tahun baru
    azam baru - nak aktif di blog pulak tahun ni

    ReplyDelete
  2. selamat tahun baru jugak cgu...
    azam baru kita sama.. tapi ada satu lagi additional yg tak sama hihihi...
    biarlah rahsia..

    ReplyDelete


Its all about :
Love~Life~Happy~Heart~Tears~Feelings ~
& never end!

Bloggerz Blogwalking