Wednesday, January 5, 2011

She's back to school again..


Salam...
Sedar tak sedar...tahun 2011 ni Putri kesayangan mummy dah masuk 4tahun.
She grows well i guess.. This coming 16th January is her 4th Birthday. InsyaAllah..mumy will plan something for you dear because you are my everything.. Bercerita pasal back to school..today is the 3rd day she's going to school..weeeee! Mummy is the happiest person to experienced it. Berbanding ngan dulu, she is more exited & happy than before. Hopefully no more problems after this.

Teringat masa 1st school dia..actually dia ter'tuuut' dalam seluar than maybe teacher marah la sikit.. start from that she don't want to go to school dah. Jangankan sebut perkataan school..nampak school kat tepi jalan pun paling muka xnak tengok. Tersangat hebat penangan kena marah ngan teachernya hihi.. majuk samapai macam tu sekali. Sekarang feel nak g school tu datang balik berkat ikut atok & maktok beli barang2 baru maksu dia nak naik sekolah..Alhamdulillah.Nowdays..mummy dah ada new task.
Need to send you to school early morning at 8am. Good for mummy jugak coz..dapat punch card awal..weeeee! Selalunya after 9am baru la terkial2 nak punch card. So.. dapat buat planning early morning before start kerja..good.

InsyaAllah semua berjalan lancar hendaknya..amin.

No comments:

Post a Comment


Its all about :
Love~Life~Happy~Heart~Tears~Feelings ~
& never end!

Bloggerz Blogwalking