Monday, January 3, 2011

Sekolah Tahun 2011

Salam...
Waaa pagi2 tadi tengah sembahyang subuh je dah dengar budak baby tu nangis huhu. Nape la pulak..? Rupanya dia nak ngikut maksu dia g sekolah. Sabar la anak oooiii...

2minggu lepas memang dia nak g sekolah dah.. dah siap suruh beli bag.. nak baju sekolah sebab dia tengok kawan2 dah g sekolah. Hmm bukannya apa..mumy ni takut nak hantar g sekolah balik.. dulu dah g school pastu 2month after tu dah xnak dah huhu. Lebur duit pendaftaran anak oooiii hihi. Apa nak kata...anak la katakan,apa2 on je laaaa.... Ni tanya yuran pendaftaran masuk tadi...woooww terbeliak biji mata mamy hampir RM500 tu all in.

Hmm..apa2 pun tunggu je pe status bila dia dah balik nanti. Harap2 ada positive improvement nanti. Mamy harap bb nak g school & belajar rajin2..no ponteng2 school & no kena teman2 kat school lagi ok..wish u all da best anak..

No comments:

Post a Comment


Its all about :
Love~Life~Happy~Heart~Tears~Feelings ~
& never end!

Bloggerz Blogwalking