Tuesday, November 16, 2010

Netbook oh Netbook...

Salam..
Penat dan bahang masih terasa.. Esok dah nak Raya Haji, hapah persiapan pun tak buat. Serah bulat-bulat kat mak & abah. Bukan malas.. tapi xsempat..huhu. Baby? baju raya puasa ada lagi hehe.. minta maaaf anak, mamy sibuk sangat.

Cuba tengok pic ni..
Dengan kotak-kotak yg penuh ngan borang2 yg perlu di key in dan checking dan ntah hapa-hapa lagi huhuhu. Kekadang rasa macam nak nangis. Tidaaaakkkk...esok nak raya. Abang sekeluarga pun dah on the way nak balik.. nak raya jugakkkkk.... huhuhu. Dalam kepala hanyalah ada Netbook.. Inilah penangan Netbook 1 Malaysia.

Tapi yg seronoknya dapat berpeluh sama2 ngan pelajar sekolah yang terima Netbook tu. Dapat gaduh2 ngan cikgu.. dapat marah2 adik2 yang tak pandai beratur.. huish macam2 lagi lah. Yang paling BEST...dapat PENAT :)

No comments:

Post a Comment


Its all about :
Love~Life~Happy~Heart~Tears~Feelings ~
& never end!

Bloggerz Blogwalking