Monday, November 29, 2010

Kesian Anak Mummy

Salam...
Mmm..kesian anak mumy. Itu saja yg mampu diluahkan. Ya lah... kebelakangan ni banyak sangat keje2 yang perlu diselesaikan yg membuatkan balik sampai jauh malam. Bila balik dah..anak dah tido. Tapi pagi sempat mandikan & siap kan dia.

Ambil peluang bila dapat off baru2 ni bawak dia keluar.. itu pun sambil ambil stok barang la..submit borang la.. macam2 lagi lah. "eh mumy..kita makan pizza ya?". Errkkk..high taste sungguh si anak nih..pulus mamy dah tipis nih tapi singgah jugak Pizza Hut demi anak. Nak buat camana..
Tengok lah aksi2 dia kat situ..bukan dia yg makan..mamy nya yg lebih makan huhu. Dia dah lepas makan sikit terus potong kerusi PizzaHUt ngan pisau haha. Takpa lah.. janji mamy dah manfaatkan masa-masa yang ada dengan anak. Bukannya apa..kekadang rasa bersalah tu wujud dalam diri bila xdapat luangkan masa dengan anak..

Sue pasti ibu2..mak2.. mummy kat luar sana pun rasa apa sue rasa kan kan kan? hehehe... Jadi kena la ganti balik masa2 bersama tu untuk anak2. Anak2 tak pandai nak bersuara tapi kita sendiri kena make sure apa yang kita bagi tu dah cukup atau tak.. bak kata org zaman sekarang ni 'sendiri mau ingat lah'.. :)

1 comment:

  1. betul tu sue...bila ada cuti memang nak habiskan masa dengan anak jer...

    ReplyDelete


Its all about :
Love~Life~Happy~Heart~Tears~Feelings ~
& never end!

Bloggerz Blogwalking