Tuesday, August 17, 2010

Kesibukan Melanda

Salam sahabat2 blog...
Alahai maaf la banyak2.. Aku tau walaupun tak ramai yang menjengah ke sini.. tapi ada jugak yang selalu datang sorang dua kan. Ya Allah..minta maaf la banyak2..tak sempat nak mengupdate kan belog kesayangang nih hehe...

Dah nak dekat masuk minggu ke 2 puasa..maknanya start sibuk sangat dengan cookies-cookies yang akan di deliver. Aku xleh nak cakap banyak2..otak pun macam dah penat sangat.. Kawan2 layan je lah foto2 ni yea... errr puasa tak rini??? Kalo tak puasa, nuu amik jamah le cookies2 yang mana ada kat bawah tu yea.. hehe. Adios...


Haa..tu lah dia cik & encik balang yang dah tersedia nak di edliver dalam minggu ke2 puasa nanti..aku tak tipu..memang aku penat sangat.. huhu


ini dia my fevret..cik gebuzzz tart :)

Ini cik Dealova.. segah namanya odernya pun meletopzzzz..

Anak buah aku suka nih chips more almond..

Almond London..evergreen !


Orang Arab jer makan biskut ni..hehe Biskut Arab..

4 comments:

  1. jinggo nak oder ke? waaa seronoknya. Oder kat FB nanti yea. Sue ada letak kat situ jugak. ~www.facebook.com/sufe boutique~

    ReplyDelete
  2. wahh kueh raya...mama thn ni tak order 1 pun kuih raya...iskk

    ReplyDelete
  3. mama buat sendiri ke..? Sue tahun ni Alhamdulillah odernya..tak cukup tangan nak membuat :)

    ReplyDelete


Its all about :
Love~Life~Happy~Heart~Tears~Feelings ~
& never end!

Bloggerz Blogwalking