Monday, November 7, 2016

Semalam Yang Hangit

Assalamualaikum..
Hmm..kalau dapat panggilan dari pihak atasan mesti nervous kan. Ada lah tu apa yang xkena..bertabahlah 😂

Dikala masa tu pulak kita tengah buat kerja luar (bukan mengular)..sila take note ya..hmm. Redha dan terima je lah dengan hati terbuka..ya..ya kan je lah. Nak deny pun xmampu.. Berubah ke arah yang lebih baik..insya Allah. Tapi kan..satu malam semalam dok teringat2 kata2 tu..mcm nyamuk dok tepi telinga ngo ngeng..ngo ngeng.... Aiishhh..ok..ok lah..saya terima dengan hati rela dan redha.

Sebenarnya,saya tgh dalam mood bekerja yg sangat efektif ni rasanya. Tapi bila dpt call yang macam ni... terus merudum jatuh tahap mood saya yg mencanak2 tu. Sebab apa..sebab this month will be the bussiest month for us..betul ke eja bz tuh?..ok belasah haha. Bulan ni macam2 aktiviti kena buat..dan memang happy gila bila bz mcm ni sebab boleh fokus. Bila ada gangguan yg macam ni..rasa sangat tak suka.

Ok..apa2 pun, kembali fokus. Merancang dan melaksanakan tugas dengan jayanya dengan penuh rasa tanggungjawab di dada gituu. Anggaplah macam kena gigit nyamuk..kejap je bengkak..letak minyak nanti ilang la kakaka... Bersiap..nak masuk office..babaiiii

No comments:

Post a Comment


Its all about :
Love~Life~Happy~Heart~Tears~Feelings ~
& never end!

Bloggerz Blogwalking