Tuesday, April 3, 2012

Chenta Hati Saya

Syukur Alhamdulillah..di atas nikmat dan kurniaan Allah.

Harini nak story mory morning glory masa kami bertiga bercuti..the best ever holiday dengan encek suamii dan little kakak after 5years. Waa sungguh lama..jangan ditanya kenapa ehehe..it's an untold story..maleh nak bukak diari lama :)

Kami decide nak bercuti di Villa Danialla Beach Resort..ianya terletak di Tok Bali, Kelantan. Spa2 nak lari dari kesibukan kota..mai la dok sini. Macam tiba di sebuah pulau yang indah jee...ayat xbuleh blah ahaha. Enyry kali tersangat banyak gambar ya anak2 sekalian.. mula2 share gambar2 kami dulu ahaha..yang eksklusif semua kena simpan baek2..bukan utk tontonan umum 18PL gitew ahaha..

Ada orang kutuk bila baca blog orang lain..katanya macam cerita bergambar la..apa la. Sebenarnya terpulang pada penulis dia la kan..apa dia nak share @ catat dlm blog dia..dia punya kann. Okeh..jom kita survey gambar !

me and my little kakak !

Pemandangan pantai dia..bersih putih..aman damai je..hmmm


Our room tonite..weeeha !


Nak share gambar tandas dam ni..cantek & besar. Nak tido dalam ni pun buleh ahaha :)


Kami keluar cari swimming pool.. Ni dia...kolam renang untuk kanak2 riang..akhirnya mummy & abah pun sama jadi kanak2 riang jadi dugong kat dalam ni keh keh. Kolam renang dewasa pun ada..sangatlah dewasa berbikini..jadi xsesuai untuk tontonan umum kekeke :)




Dah bermandi2..little kakak dah lapor. Abah belanja kue tiaw goreng kat cafe dia yg cantik, tengok sini..sedap! sedap atau memang dah lapar tahap maksimum ke tak tau lah ehehe.



Pagi esoknya..kami survey kawasan lagi..macam YB melawat gitew!



Terjumpa tempat riadah..mummy main ping pong dengan abah..little kakak kutip bola kah kah. Siap merepek2..main betul2 la jangan bagi jatuh..ok ok ! Dia tak tau mummy & abahnya ni pemain ping pong profesional hik hik.

Jumpa lagi kandang kuda..ada la lebih kurang 5 ekor kuda dalam tu..semuanya peramah2 belaka haha. buleh le pegang2 tapi takut jugak..

Hmm..mereka lah CHENTA HATI SAYA!. Sekian sharing maring kita hari ni. Kalau nak p bercuti kat sana elok jugak..best! For me lah..mungkin orang lain..lain pulak taste nya kann. Okeh cek temah balik dulu ya.. assalamualaikum !

Its all about :
Love~Life~Happy~Heart~Tears~Feelings ~
& never end!

Bloggerz Blogwalking