Tuesday, February 8, 2011

Argghhhhhh....

Salam..
Susah hatinya Sue ni..bukannya apa, this coming Friday is our Open Day for PJK. Got 2 more days to go. But banyak sangat benda-benda pending & masih under control. Terlalu banyak rasanya benda yang perlu difikir.. yang mana nak fikir.. yang mana nak kena buat lagi.. Huh..mengeluh sendiri.

Ishh..aku tak buat kerja ke?
Aku tak plan ke? rasa macam dah plan..
Adakah aku sendiri yang tak pandai mengurus masa?
Adakah aku tak tahu cara membuat satu-satu urusan tu dengan baik?
Aku lambat follow up ke?
Siapa yang akan merasmikan nanti?
Macamana dengan persembahan budak2 nanti?
Macamana dengan pembahagian hadiah?
Hadiah belum agih-agihkan lagi..satukan masuk dalam wooven bag pun belum..
Decide nak bagi hadiah mana pun belum???
Macamana dengan program? Banyak yang sangkut ni..nak kena 're do' balik..
Hari pasang khemah nanti nak kena sediakan makan2 belum fikir..

ARGGGHHHHHHH...
Which one come first??
adduh..sakit kepala ni mulalah EnMigrain nak singgah nanti..
perghh tu yg tak tahan tu..

Yang eloknya en migrain datang on da Friday itself..so aku takda kat majlis. That was a memorable moment..i guest.. keh keh (setan dah singgah).

2 comments:

  1. sabarlah..
    tarik nafas... relaks la..
    insyaallah dapat settle..
    mohon bantuan yang terdekat la.. doraemon ka..he3

    ReplyDelete
  2. doraemon coming sofya hehe..

    ReplyDelete


Its all about :
Love~Life~Happy~Heart~Tears~Feelings ~
& never end!

Bloggerz Blogwalking