Sunday, September 19, 2010

Sufe Boutique

Salam sahabat2...
Dah menjadi impian dari dulu nak buka sebuah butik.

Namun impian tinggal kenangan... Biarlah, mungkin ada rahmat disebalik segala pemberian Allah kan...terima je dengan hati terbuka. Kebelakangan ni..rasanya impian tu semakin bersinar. Macam ada harapan yang semakin menjengah..InsyaAllah dengan izinNya. Semoga segalanya berjalan lancar. Munculnya blog Sufe Boutique merubah segala-galanya.


Sue dah lengkapi dengan pelbagai product dalam blog ni dengan hasil dari kerjatangan sue sendiri dan juga produk2 pilihan sue (harap2 tak syok sendiri) ehehe. Alhamdulillah..ada sambutan sebelum ni.. jadi tak salah kalau sue luaskan sikit apa yang ada dengan harapan ia akan lebih diketahui umum nanti kan...

Hmmm.. pada sahabat2 yang ber FB..tu lawatlah Sufe Boutique Fans nanti ya.. terima kasih di atas support kawan2 yang telah menjadi customer sue sebelum ni.

Thanks for everything...!

No comments:

Post a Comment


Its all about :
Love~Life~Happy~Heart~Tears~Feelings ~
& never end!

Bloggerz Blogwalking