Friday, June 19, 2015

Terkenang

Assalamualaikum.. Dah lama cuba install Blogger tapi tak dapat. Dah siap download katanya 'package not valid' ...bengkek je rasa. Cuba BlogIt..wow alhamdulillah..suka. Insya Allah boleh berblog semula..senang access.

Alhamdulillah harini 2 Ramadhan..selesai puasa sehari..masuk hari kedua. Pening melayan si anak puasa..pukul 6petang siap menangis sakit perut lapar. Haaish..ikut naluri ibu nak suruh buka puasa je tapi mengenangkan sejam je lagi..sayang. Macam2 buat nak cover hehe...finally sempurna puasanya sehari.

Semoga Allah memberi keberkatan dan kesihatan utk kita semua menunaikan ibadah puasa tahun ni. Teringat waktu balik dari program di Gold Coast Sepang, demam memang tahap sangat teruk. Selalu doa moga tak terkena balik demam sampai tahap macam tu huhu rasa teruk sangat sampai adinda2 semua pun naik risau. Belanja gambar Gold Coast Sepang setepek :)

No comments:

Post a Comment


Its all about :
Love~Life~Happy~Heart~Tears~Feelings ~
& never end!

Bloggerz Blogwalking