Thursday, September 19, 2013

Lawatan Hampa

Salam..
Ghairah dalam blogging ni datang sekejap2..xtau nak buat macamana haha. Kejap rajin update..jap malaa..jap rajin balik..jap tak update langsung pun ada jugak keh keh..pingsan kalau nak layan. Lantak kan aje...

Harini ada cerita best..mood rajin!
Plan nak melawat adik di kolej dia dengan mak & kenit kakak. Masak pasta mushroom..hah tuu dia..kira plan baeeek lah ni kan. Almaklum..khamis mak kata boleh melawat..ok set!

Sesampai kami bertiga kat sana..kata pak guard tu harini bkn masa melawat. Masa melawat esok puan..9pg sampai pkl 6ptg..OMG! Nak gelak pun ada hak hak. Last2 tinggalkan kat adik semua serba sedikit utk dia makan..alang2 dah sampai kat sana hihi.

Hilang arah tuju..bawa mak & kakak p malan kat taman. Jemput makan..taddaaa!

No comments:

Post a Comment


Its all about :
Love~Life~Happy~Heart~Tears~Feelings ~
& never end!

Bloggerz Blogwalking