Monday, April 1, 2013

Anak..anak..

Salam...
Macam getik je kan..post kat fb kata nak aktifkan diri berblogging..update blog selalu. Tapi sekejap je..pastu longlai hihi!

Jiwa tak kental betul lah.. Tak macam abg2 pejuang negara yang menentang musuh menyelamatkan serta mendaulatkan negara Malaysia dalam Operasi Daulat di Sabah. Haaa amek kau..tetiba je emosi hehe. Sempena Hari Polis..maka semangat anak polis tetap ada!

Alkisah harini..ada 4ekor anak baru datang rumah. Disebabkan adanya kambing2 yg semakin membiak..maka sue sepakat dgn abah utk beli cik puan & tuan angsa bagi membantu mengawas kawasan. Mahal Ya Rabbi...RM160 utk 4 ekoq. Harapan mamy..4ekor dak angsa ni sihat walafiat supaya dpt mamy recruit jadi pak / mak guard utk pagar kambing ngeee ;-)

#sesuaii sangat amik degree dalam HRD okay..recruit je kerja nya..

No comments:

Post a Comment


Its all about :
Love~Life~Happy~Heart~Tears~Feelings ~
& never end!

Bloggerz Blogwalking