Saturday, March 31, 2012

Lalalala..seronok !

Alhamdulillahhh...

Teruja sangat rasanya bila dah dapat transferkan gambar2 dari HP ke lappy walllaaa hik hik..err terlebih sudahh. Bukan apa..rasa nak update blog tu membuak2..jiwa rasa geloraaaa (macam lagu Saloma tuu) ahaha..suka sungguh nih ! Banyak benda nak tulis..nak share..nak simpan dalam blog nih. Rasa gatal je jari jemari tu nak menaip..nak edit gambar ish macam2 lah.. Untuk permulaan nak cerita sikit pasal hari rajin tak menentu harini..

Bangun je tidur..my name change to English name..just call me Sue ! What menu shall i prepare for breakfast today for my family?..guess what..spaghetti taddaaaaaa...


Ahaksss..just because of the spaghetti..i did woke up early and prepare it for my little 'kakak'. She did enjoy it. Breakfast spaghetti punya pasal..terus speaking lintang pukang ahaha.. sekian !

Banyak lagi post menunggu untuk di publish ececehh...sila tungguuuu :)

No comments:

Post a Comment


Its all about :
Love~Life~Happy~Heart~Tears~Feelings ~
& never end!

Bloggerz Blogwalking