Thursday, March 21, 2013

Flying in the Sky

Salam semua...
Lately ni badan rasa penat sangat..especially bila balik kerja after 6pm tu.. Aiyyaaahhh macam ala ala nenek dah..penat sangat. Macam banyak sangat kerja hadap kat office tu..mengada2 kan ngeeee :).

Tepat 10malam...si kakak dah start ngantuk.. 'Jom mamy..kita masuk tidur.'..waaa ayat tu yg paling best..ngekor jee la ehehe. Letak je kepala atas bantal tu..macam kena jampi serapah.. pling!!! terus pingsan... Hubby sms bersepah2..langsung xmasuk ke telinga. Mana taknya..sue pingsan pukul 10.05malam..gitu2 la kot..then hubby call around 10.20mlm gitu...time tu kita baru nak masuk ke alam fantasi..ahaha.

Ting..ting..ting..tepat jam 12tgh malam..terjaga dari tidur! alamak sure dia dah tido. Hmm..xdapat la berborak panjang malam2..kalah org tengah bercinta! Bila dah bangun malam payah dah la nak tidur..hmm termenung..mengelamun..oppps pocot! terkujat HP vibrate..bergegar pipi hik hik. Takkan lah hubby yg sms sebab dah pkl 3pagi..?? abis sapa lagi kalau bukan dia..ternyata memang dia!!

Pelik bin ajaib..pukui 3pagi tak tidoq lagi..apa buat? Rupanya..dia jumpa kawan lama..sembang2 kawan dok cerita pasai kelas 'Learn To Fly' waaa weee. Actually..hubby pernah bgtau..memang salah satu impian dia nak belajar bawa helikopter ataupun  kapalterbang kecik tu ..apa ke namanya... So this time..dia dapat apa yg dia impikan..Insya Allah.
Talk about me? naik merry-go-round teman anak kat fun fair tu pun kecut perut..aiiisshhh apa lagi nak temankan dia nanti. We see how yea abang..my confident level bila berada di tempat tinggi ni..payah sikit nak predict muhahaha.

# Wish u luck my dear abang.. Saya suka naik merry-go-round (pengakuan berani hari ini) hak hak.

No comments:

Post a Comment


Its all about :
Love~Life~Happy~Heart~Tears~Feelings ~
& never end!

Bloggerz Blogwalking